Feest met vrienden van Sant’Egidio

Datum: 24 december 2022

Tijd: 19:00u

Op kerstavond 24 december 2022 vieren we kerst met een feestelijke maaltijd in de Sint-Carolus Borromeuskerk. Ook dit jaar willen we gastvrijheid bieden aan vrienden van verschillende initiatieven van Sant’Egidio en samen aan tafel gaan. Na het feestmaal kan iedereen de kerststal bezoeken en een geschenk ontvangen van de kerstman.

 

Er zal plaats zijn in de herberg om met het licht van kerstmis de vriendschap te vieren samen met vluchtelingen, bejaarden, jongeren, mensen met een beperking en kunstenaars. Het kerstfeest is een feestelijke kroon op een jaar van hard werken en trouwe vriendschap met een bonte mensen familie.

 

Voor dit feest zijn er reeds voldoende helpende handen met vrijwilligers die doorheen het jaar een vast engagement opnemen. Je bent van harte welkom om te helpen op één van de andere feesten.

 

De kerstvieringen van Sant’Egidio gaan door op 24 december om 17u en op kerstdag, 25 december om 17u in de Sint-Carolus Borromeuskerk op het Hendrik Conscienceplein in Antwerpen.

 

Van harte welkom.

 

De ervaring van de vorige jaren leert ons dat uw aanwezigheid op de voorbereidende vergadering donderdag 15 december om 19u30 noodzakelijk is om er een vlekkeloos en onvergetelijk kerstfeest van te maken. Alle praktische inlichtingen over dit feest en over de taak die daarvan u wordt verwacht, komen in de voorbereidende vergadering aan bod. We verwachten u in het huis van Sant’Egidio in de Kammenstraat 51, 2000 Antwerpen.

 

Voor verdere inlichtingen over dit feest mag u contact opnemen met Pascale Bemelmans op het mailadres pascale.bemelmans@santegidio.be

Sint-Carolus Borromeuskerk, Hendrik Conscienceplein, Antwerpen, België