Kerstfeest met asielzoekers in Broechem (Volzet)

Datum: 24 december 2018 om 17:00u

Van harte welkom om kerstavond, maandag 24 december 2018, mee te vieren in het Opvangcentrum voor Asielzoekers in Broechem.

 

Er verblijven in het opvangcentrum een 400-tal mensen, zowel alleenstaanden als families. Ze zijn afkomstig van over heel de wereld, maar vooral uit Syrië en Irak. Ondanks de verschillen in afkomst, cultuur en overtuiging is er één ding dat hen bindt: ze zijn allen op zoek naar een beter en veilig leven voor zichzelf en hun kinderen. Alle bewoners van het opvangcentrum hebben asiel aangevraagd in België, maar weten nog niet of ze hier mogen blijven en een nieuwe toekomst kunnen opbouwen.

 

Om mee te helpen op dit feest houdt u zich best vrij van 16u tot 20u.

 

De ervaring van de vorige jaren leert ons dat uw aanwezigheid op de voorbereidende vergadering op maandag 17 december om 19u30 noodzakelijk is om er een vlekkeloos en onvergetelijk kerstfeest van te maken. Alle praktische inlichtingen over dit feest en over de taak die daar van u wordt verwacht, komen in de voorbereidende vergadering aan bod. We verwachten u in het huis van Sant’Egidio in de Kammenstraat 51, 2000 Antwerpen.

 

Voor verdere inlichtingen over dit feest mag u contact opnemen met Maarten van Zanten op het mailadres zanten.m.van@gmail.com

Sorry, dit kerstfeest is reeds volzet.