Kerstfeest met asielzoekers in Lint

Datum: 24 december 2019 om 18:00u

Van harte welkom om kerstavond, dinsdag 24 december 2019, mee te vieren in het Opvangcentrum voor Asielzoekers van het Rode Kruis in Lint.

 

Er verblijven in het opvangcentrum een 150-tal mensen, zowel alleenstaanden als families. Ze zijn afkomstig van over heel de wereld, maar vooral uit Syrië en Irak. Ondanks de verschillen in afkomst, cultuur en overtuiging is er één ding dat hen bindt: ze zijn allen op zoek naar een beter en veilig leven voor zichzelf en hun kinderen. Alle bewoners van het opvangcentrum hebben asiel aangevraagd in België, maar weten nog niet of ze hier mogen blijven en een nieuwe toekomst kunnen opbouwen.

 

Om mee te helpen op dit feest houdt u zich best vrij van 17u tot 21u.

 

Op woensdag 25 december gaat de kerstviering van Sant’Egidio door om 17u in de Sint-Carolus Borromeuskerk op het Hendrik Conscienceplein in Antwerpen. Van harte welkom

 

De ervaring van de vorige jaren leert ons dat uw aanwezigheid op de voorbereidende vergadering op dinsdag 17 december om 19u30 noodzakelijk is om er een vlekkeloos en onvergetelijk kerstfeest van te maken. Alle praktische inlichtingen over dit feest en over de taak die daar van u wordt verwacht, komen in de voorbereidende vergadering aan bod. We verwachten u in het huis van Sant’Egidio in de Kammenstraat 51, 2000 Antwerpen.

 

Voor verdere inlichtingen over dit feest mag u contact opnemen met Maarten van Zanten op het mailadres maarten.vanzanten@santegidio.be

 

Inschrijven

Inschrijven

Gelieve je slechts aan te melden voor één kerstfeest.

Vul het onderstaande formulier in als je wenst deel te nemen. Let op! Je bent pas definitief ingeschreven, zodra je een bevestigingsmail van ons hebt mogen ontvangen. Indien je met vrienden of met familie zou komen, kan je aangeven met welke personen je wilt samenwerken in het veld "Graag samen met". Gelieve per persoon die zou willen deelnemen een formulier in te vullen.