Kerstfeest met asielzoekers in Sint-Niklaas zoekt muzikanten (Volzet)

Datum: 24 december 2021 om 17:00u

Van harte welkom om kerstavond, 24 december 2021, mee te vieren in het Opvangcentrum voor Asielzoekers van het Rode Kruis in Sint-Niklaas. 

 

Dit  opvangcentrum van het Rode Kruis waar verzoekers om internationale bescherming terecht kunnen opende zijn deuren in 2001. Er worden hier families, alleenstaanden en niet-begeleide minderjarige vreemdelingen opgevangen. Ze zijn afkomstig van over heel de wereld, maar vooral uit Syrië en Irak. Ondanks de verschillen in afkomst, cultuur en overtuiging is er één ding dat hen bindt: ze zijn allen op zoek naar een beter en veilig leven voor zichzelf en hun kinderen. Alle bewoners van het opvangcentrum hebben asiel aangevraagd in België, maar weten nog niet of ze hier mogen blijven en een nieuwe toekomst kunnen opbouwen.

 

Om mee te helpen op dit feest zoeken we nog muzikanten. Alleen of met uw kleine groep verzorgt u achtergrondmuziek in kerstsfeer tijdens het evenement. U houdt u zich best vrij van 17u tot 19u.

 

Voor verdere inlichtingen over dit feest, over de taak die daar  van u wordt verwacht en de geldende coronamaatregelen mag u contact opnemen met Annemarie Pieters op het mailadres Annemarie.pieters@santegidio.be