Kerstfeest in het Forensisch Psychiatrisch Centrum (FPC) te Linkeroever

Datum: 23 december 2022 om 11:30u

Op vrijdag 23 december 2022 wordt een kerstfeest georganiseerd in het forensisch psychiatrisch centrum Linkeroever, Beatrijslaan 96 Antwerpen 2050.

 

Onder het motto: “Ik was gevangen en gij zijt mij komen bezoeken” (Mt.25,36) willen we de geïnterneerden een kerstfeest aanbieden. Het feest gaat door in de namiddag.

 

Om mee te helpen op dit feest houdt u zich best vrij van 11.30 u tot 16.30u

 

Alle praktische inlichtingen over dit feest en over de taak die van u wordt verwacht, zullen aan bod komen in een voorbereidende vergadering op donderdag 15 december om 19.30 u in de Kammenstraat 51 in Antwerpen.

 

Voor verdere inlichtingen over dit feest mag u contact opnemen met Pascale Van Hoof op het mailadres pascale.vanhoof@santegidio.be

Inschrijven

Inschrijven

    Gelieve je slechts aan te melden voor één kerstfeest.

    Vul het onderstaande formulier in als je wenst deel te nemen. Let op! Je bent pas definitief ingeschreven, zodra je een bevestigingsmail van ons hebt mogen ontvangen. Indien je met vrienden of met familie zou komen, kan je aangeven met welke personen je wilt samenwerken in het veld "Graag samen met". Gelieve per persoon die zou willen deelnemen een formulier in te vullen.