EXTRA Kerstfeest met de geïnterneerden van het Forensisch Psychiatrisch Centrum te Linkeroever

Datum: 24 december 2019 om 10:00u

Op  dinsdag 24 december 2019 wordt een kerstfeest georganiseerd in het forensisch psychiatrisch centrum Linkeroever, Beatrijslaan 96 Antwerpen 2050.

 

Onder het motto: “Ik was gevangen en gij zijt mij komen bezoeken” (Mt.25,36) willen we de geïnterneerden een kerstfeest aanbieden.  Het feest gaat door in de namiddag.

 

Om mee te helpen op dit feest houdt u zich best vrij van 8u30 tot 13.30u

 

Alle praktische inlichtingen over dit feest en over de taak die van u wordt verwacht, zullen aan bod komen in een voorbereidende vergadering op dinsdag 17 december om 19.30 u in de Kammenstraat 51 in Antwerpen.

 

Voor verdere inlichtingen over dit feest mag u contact opnemen met Pascale Van Hoof op het mailadres pascale.vanhoof@santegidio.be 

 

 

Inschrijven

Inschrijven

Gelieve je slechts aan te melden voor één kerstfeest.

Vul het onderstaande formulier in als je wenst deel te nemen. Let op! Je bent pas definitief ingeschreven, zodra je een bevestigingsmail van ons hebt mogen ontvangen. Indien je met vrienden of met familie zou komen, kan je aangeven met welke personen je wilt samenwerken in het veld "Graag samen met". Gelieve per persoon die zou willen deelnemen een formulier in te vullen.