Kerstfeest Land van de Regenboog in WZC Sint-Jozef

Datum: 25 december 2019 om 15:00u

De kinderen van het “Land van de Regenboog” gaan op woensdag 25 december 2019 op bezoek in WZC Sint-Jozef in de Hemelstraat, om hun kerstwensen over te brengen aan de bewoners van het rusthuis en om een klein kerstconcert te organiseren. Zoals de wijzen brengen zij hun geschenken mee: de ene zingt, de andere speelt een instrument, een derde goochelt, enz…Gezinnen met kinderen tussen 5 en 12 jaar zijn welkom om hieraan deel te nemen.

 

Om mee te helpen op dit feest houdt u zich best vrij tussen 14u en 16u.

 

Op woensdag 25 december gaat de kerstviering van Sant’Egidio met kinderliturgie door om 17u in de Sint-Carolus Borromeuskerk op het Hendrik Conscienceplein in Antwerpen. Van harte welkom.

 

Voor meer informatie over dit feest mag u contact opnemen met Carelle Vandenbussche op het mailadres carellev@hotmail.com

 

Inschrijven

Inschrijven

Gelieve je slechts aan te melden voor één kerstfeest.

Vul het onderstaande formulier in als je wenst deel te nemen. Let op! Je bent pas definitief ingeschreven, zodra je een bevestigingsmail van ons hebt mogen ontvangen. Indien je met vrienden of met familie zou komen, kan je aangeven met welke personen je wilt samenwerken in het veld "Graag samen met". Gelieve per persoon die zou willen deelnemen een formulier in te vullen.