Kerstfeest in WZC Eduardo Remy in Leuven

Datum: 24 december 2018 om 17:00u

Op maandag 24 december 2018 wordt er een Kerstdiner georganiseerd in het WZC Edouard Remy in Leuven.

 

Doorheen het jaar bezoekt de groep van Sant’Egidio Leuven de ouderen die in dit woonzorgcentrum verblijven. Op kerstavond willen we samen met de ouderen die nooit of bijna nooit bezoek krijgen kerst vieren.

 

Het feest gaat door in de vroege avond. Om mee te helpen, houdt u zich best vrij van 16u tot 21u.

 

Uw aanwezigheid op de voorbereidende vergadering op dinsdag 18 december om 20u is noodzakelijk om er samen een geslaagd Kerstfeest van te maken. Daarom is uw aanwezigheid ook een bindende voorwaarde. Zonder uw aanwezigheid kunnen wij u geen plaats en/of taak garanderen. We verwachten u in het WZC E. Rémy, Andreas Vesaliusstraat 10, 3000 Leuven.

 

Voor verdere inlichtingen over dit feest mag u contact opnemen met Els Verlinden op het mailadres els.verlinden@kuleuven.be

Inschrijven

Inschrijven

Vul het onderstaande formulier in als je wenst deel te nemen. Je bent niet automatisch ingeschreven, maar de verantwoordelijke van het feest zal je verder contacteren. Indien je met vrienden of met familie zou komen, kan je aangeven met welke personen je wilt samenwerken in het veld "Graag samen met". Gelieve per persoon die zou willen deelnemen een formulier in te vullen.

Gelieve slechts voor 1 kerstfeest aan te melden.