Kerstfeest in WZC Edouard Rémy

Datum: 24 december 2019 om 12:00u

Op dinsdag 24 december om 12u wordt er door Sant’Egidio een Kerstmaal georganiseerd in het woonzorgcentrum Edouard Rémy.

 

Sant’Egidio viert op dinsdag 24 december in Leuven Kerstmis met de ouderen van het woonzorgcentrum Edouard Rémy die nooit of bijna nooit bezoek krijgen en deze bijzondere middag anders alleen zouden doorbrengen op hun kamer.  Om mee te helpen, houdt u zich best vrij van 11u30 tot 15u30. 

 

De ervaring van de vorige jaren leert ons dat uw aanwezigheid op de voorbereidende vergadering op vrijdag 20 december om 18u30 noodzakelijk is om er een vlekkeloos en onvergetelijk feest van te maken. Alle praktische inlichtingen en meer informatie over de taken die van u worden verwacht, komen in deze vergadering aan bod.

 

Indien u praktische vragen heeft, kunt u altijd een e-mail sturen naar leuven@santegidio.be 

 

Inschrijven

Inschrijven

Gelieve je slechts aan te melden voor één kerstfeest.

Vul het onderstaande formulier in als je wenst deel te nemen. Let op! Je bent pas definitief ingeschreven, zodra je een bevestigingsmail van ons hebt mogen ontvangen. Indien je met vrienden of met familie zou komen, kan je aangeven met welke personen je wilt samenwerken in het veld "Graag samen met". Gelieve per persoon die zou willen deelnemen een formulier in te vullen.