Feest met de ouderen in Antwerpen Centrum (Volzet)

Datum: 25 december 2021 om 14:00u

Op zaterdag 25 december 2021 van 14u00 tot 18u bent u van harte welkom op het kerstfeest in de wijk Antwerpen-Centrum in het Huis van Sant’Egidio te 2000 Antwerpen, Kammenstraat 51. Dit wordt afgesloten met de liturgie voor Kerstdag om 17u in de Sint-Carolus-Borromeuskerk te Antwerpen.

 

In deze wijk is Sant’Egidio doorheen het jaar actief met de “Vrienden van de straat“, “Amici”, “Leve de Ouderen”, “de taalschool” en de kinderen van het “Land van de Regenboog“. Op het kerstfeest worden ouderen uitgenodigd, die we in vriendschap bij muziek en taart willen ontvangen.

 

De ervaring van de vorige jaren leert ons dat uw aanwezigheid op de voorbereidende vergadering op donderdag 16 december 2021 om 19u30 in het huis van Sant’Egidio te 2000 Antwerpen, Kammenstraat 51, is noodzakelijk om er een onvergetelijk kerstfeest van te maken. Alle praktische inlichtingen over dit feest en over de taak die daar van u wordt verwacht, komen in de voorbereidende vergadering aan bod.

 

Voor verdere inlichtingen over dit feest mag u contact opnemen met Birgit Burbaum op het mailadres BirgitBurbaum@gmail.com.

Sorry, dit kerstfeest is reeds volzet.