Kerstfeest in de wijk Antwerpen-Hoboken

Datum: 25 december 2018 om 12:30u

Op dinsdag 25 december 2018 van 12u30 tot 15u bent u van harte welkom op het kerstfeest in de wijk Antwerpen-Hoboken.

 

In deze wijk is Sant’Egidio doorheen het jaar actief met de “School van Vrede”, Jongeren voor vrede en “Leve de Ouderen”.

 

Op dit kerstfeest zitten kinderen, jongeren, eenzame ouderen, mensen met een beperking, zigeunerfamilies en gezinnen samen aan de feesttafel aan.

 

De ervaring van de vorige jaren leert ons dat uw aanwezigheid op de voorbereidende vergadering op donderdag 13 december om 19u noodzakelijk is om er een vlekkeloos en onvergetelijk kerstfeest van te maken. Alle praktische inlichtingen over dit feest en over de taak die daar van u wordt verwacht, komen in de voorbereidende vergadering aan bod. We verwachten u in Hoboken, Antwerpsesteenweg 33.

Inschrijven

Inschrijven

Vul het onderstaande formulier in als je wenst deel te nemen. Je bent niet automatisch ingeschreven, maar de verantwoordelijke van het feest zal je verder contacteren. Indien je met vrienden of met familie zou komen, kan je aangeven met welke personen je wilt samenwerken in het veld "Graag samen met". Gelieve per persoon die zou willen deelnemen een formulier in te vullen.

Gelieve slechts voor 1 kerstfeest aan te melden.