Kerstfeest in de wijk Antwerpen-Hoboken (Volzet)

Datum: 25 december 2019 om 12:30u

Op woensdag 25 december 2019 van 12u30 tot 15u bent u van harte welkom op het kerstfeest in de wijk Antwerpen-Hoboken (Antwerpsesteenweg 33).

 

Om mee te helpen op dit feest houdt u zich best vrij van 11u30 tot 16u00.

 

In deze wijk is Sant’Egidio doorheen het jaar actief met de “School van Vrede”, Jongeren voor vrede en “Leve de Ouderen”. Op dit kerstfeest zitten kinderen, jongeren, eenzame ouderen, mensen met een beperking, zigeunerfamilies en gezinnen samen aan de feesttafel aan.

 

Op woensdag 25 december gaat de kerstviering van Sant’Egidio door om 17u in de Sint-Carolus Borromeuskerk op het Hendrik Conscienceplein in Antwerpen. Van harte welkom

 

De ervaring van de vorige jaren leert ons dat uw aanwezigheid op de voorbereidende vergadering op donderdag 12 december 2019 om 19u30 noodzakelijk is om er een vlekkeloos en onvergetelijk kerstfeest van te maken. Alle praktische inlichtingen over dit feest en over de taak die daar van u wordt verwacht, komen in de voorbereidende vergadering aan bod. We verwachten u op de Antwerpsesteenweg 33, 2660 Hoboken.

 

Voor verdere inlichtingen over dit feest mag u contact opnemen met Edith Van de Wouwer op het mailadres edith.vandewouwer@gmail.com 

 

Sorry, dit kerstfeest is reeds volzet.