Feest met de armen in Hoboken

Datum: 25 december 2021 om 11:30u

Op zaterdag 25 december 2021 bent u vanaf  11u30 van harte welkom op het kerstfeest in de wijk Antwerpen-Hoboken (Antwerpsesteenweg 33)

 

Tijdschema: 12u eucharistie, 13u kersthappening met geschenken.

 

In deze wijk is Sant’Egidio doorheen het jaar actief met de “School van Vrede”, Amici en “Leve de Ouderen”. Op het kerstfeest zijn eenzame ouderen, anders begaafden, zigeunerfamilies  en kansarme gezinnen samen aan de feesttafel.

 

De ervaring van de vorige jaren leert ons dat uw aanwezigheid op de voorbereidende vergadering op zaterdag 18 december 2021 om 10u00 noodzakelijk is om er een vlekkeloos en onvergetelijk kerstfeest van te maken. Alle praktische inlichtingen over dit feest en over de taak die daar van u wordt verwacht, komen in de voorbereidende vergadering aan bod. We verwachten u in het huis van Sant’Egidio Hoboken  te 2660 Hoboken, Antwerpsesteenweg 33.

 

Voor verdere inlichtingen over dit feest mag u contact opnemen met Edith Van de Wouwer op het mailadres edith.vandewouwer@gmail.com 

 

 

 

Inschrijven

Inschrijven

    Vul het onderstaande formulier in als je wenst deel te nemen als vrijwilliger. Nadien zal u nog een mail ontvangen met bijkomende informatie aangaande het kerstfeest.

    Gelieve je slechts aan te melden voor één kerstfeest. Let op! Het is ook niet mogelijk om met hetzelfde e-mailadres meerdere personen in te schrijven.