Feest met de armen in Linkeroever

Datum: 25 december 2021 om 10:00u

Op zaterdag 25 december 2021 vanaf 10u vindt een kerstdiner plaats in de Sint-Lucaskerk op Linkeroever.

 

Tijdschema: 10u Eucharistie, 11u klaarzetten, 12u tot 14u feest, 14u rondbrengen geschenken, 14.30u-16u opkuis

 

In deze wijk is Sant’Egidio doorheen het jaar actief met de “School van Vrede”, Amici en “Leve de Ouderen”. Op het kerstfeest zijn kinderen van de “School van Vrede”, jongeren, vluchtelingen, eenzame ouderen, anders begaafden  en kansarme gezinnen samen aan de feesttafel.

 

De ervaring van de vorige jaren leert ons dat uw aanwezigheid op de voorbereidende vergadering op 18 december om 10u noodzakelijk is om er een vlekkeloos en onvergetelijk kerstfeest van te maken. Alle praktische inlichtingen over dit feest en over de taak die daar van u wordt verwacht, komen in de voorbereidende vergadering aan bod. We verwachten u in de Sint-Lucaskerk,  Ernest Claesstraat 5, 2050 Antwerpen

 

Voor verdere inlichtingen over dit feest mag u contact opnemen met Pieter Wieërs op het mailadres pieter.wieers@gmail.com 

 

Inschrijven

Inschrijven

    Vul het onderstaande formulier in als je wenst deel te nemen als vrijwilliger. Nadien zal u nog een mail ontvangen met bijkomende informatie aangaande het kerstfeest.

    Gelieve je slechts aan te melden voor één kerstfeest. Let op! Het is ook niet mogelijk om met hetzelfde e-mailadres meerdere personen in te schrijven.