Kerstfeest in het WZC Edouard Rémy te Leuven

Datum: 24 december 2023

Tijd: 09:00u

Sant’Egidio viert op zondag 24 december in Leuven Kerstmis met álle bewoners van het woonzorgcentrum Edouard Rémy. Om mee te helpen, houdt u zich best vrij van 9u30 tot 14u30.

De ervaring van de vorige jaren leert ons dat uw aanwezigheid op de voorbereidende vergadering op dinsdag 19 december om 20u00 noodzakelijk is om er een vlekkeloos en onvergetelijk feest van te maken. Alle praktische inlichtingen en meer informatie over de taken die van u worden verwacht, komen in deze vergadering aan bod. We verwachten u die avond aan het onthaal van het woonzorgcentrum (A. Vesaliusstraat 10, 3000 Leuven).

Graag tot dan!

Sant'Egidio - Kerstmis - Leuven

Inschrijven kerstfeest

    Vul het onderstaande formulier in als je wenst deel te nemen als vrijwilliger. Nadien zal u nog een mail ontvangen met bijkomende informatie aangaande het kerstfeest.

    Gelieve je slechts aan te melden voor één kerstfeest. Let op! Het is ook niet mogelijk om met hetzelfde e-mailadres meerdere personen in te schrijven.

    Indien je met vrienden of met familie zou komen, kan je aangeven met welke personen je wilt samenwerken in het veld "Graag samen met". Gelieve per persoon die zou willen deelnemen een formulier in te vullen.