Kerstwensen in WZC Edouard Rémy

Datum: 24 december 2019 om 13:00u

Tijdens het Kerstfeest op dinsdag 24 december in het wzc Edouard Remy willen we ook graag de bewoners die niet kunnen deelnemen aan het feest een fijne Kerst wensen. Voor deze Kerstwensen zijn we op zoek naar jongeren van 6 tot 17 jaar.

 

Sant’Egidio wil in Leuven graag Kerstmis vieren met de ouderen van het woonzorgcentrum Edouard Rémy die nooit of bijna nooit bezoek krijgen en deze bijzondere middag anders alleen zouden doorbrengen op hun kamer.  Jammer genoeg kunnen niet alle bewoners aan ons feest deelnemen.  

 

Vandaar dit voorstel: 

Schrijf je in en kom op vrijdag 20 december om 17u30 naar het wzc E. Rémy om zo’n 300 Kerstwensen te schrijven en deel op dinsdag 24 december tussen 13u en 14u de kaartjes uit op de verschillende afdelingen van het woonzorgcentrum.

 

Let op: je aanwezigheid op de voorbereidende vergadering op vrijdag 20 december om 17u30 is noodzakelijk om op dinsdag mee te kunnen helpen.  Alle praktische afspraken en meer informatie over de afdelingen en de taken die van jou worden verwacht, komen dan aan bod én de kerstboodschappen worden ook dan geschreven.

 

Indien je vragen hebt, kan je altijd een e-mail sturen naar leuven@santegidio.be 

Inschrijven

Inschrijven

Gelieve je slechts aan te melden voor één kerstfeest.

Vul het onderstaande formulier in als je wenst deel te nemen. Let op! Je bent pas definitief ingeschreven, zodra je een bevestigingsmail van ons hebt mogen ontvangen. Indien je met vrienden of met familie zou komen, kan je aangeven met welke personen je wilt samenwerken in het veld "Graag samen met". Gelieve per persoon die zou willen deelnemen een formulier in te vullen.