Sant’Egidio zoekt koks, leerkrachten en artiesten!

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=”” css=”.vc_custom_1531316971946{padding-top: 25px !important;padding-bottom: 25px !important;}”][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=””][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Sant’Egidio zoekt koks, leerkrachten en artiesten voor Zomer in Solidariteit!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

Sant’Egidio is tijdens de ganse lockdown door de corona-pandemie kansarmen blijven ondersteunen met voeding, hulp bij de maatregelen en contact met de scholen van de meest kwetsbare kinderen en jongeren.

 

Nu velen de zomer in eigen land zullen doorbrengen, doen we een appel aan mensen van goede wil om het sociale weefsel in post-coronatijd mee te helpen herstellen. Hiervoor zoeken wij gemotiveerde koks, leraars en kunstenaars.

 

Voor onderstaande vakanties met een 50-tal kinderen en jongeren zoeken we koks:

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text][kerstfeest-lijst][/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Voor de Zomerschool van Vrede zoeken we leerkrachten en artiesten

 

Van 15 juli tot 29 augustus worden op dinsdagen/woensdagen en zaterdagen kinderen opgevangen in de lokalen van School van Vrede tussen 10u en 16u. Dit initiatief is bedoeld voor de meest kwetsbare kinderen van de Scholen van Vrede die in corona tijd zodanig veel schoolachterstand hebben opgelopen dat ze aan het begin van het schooljaar een slechte start dreigen te maken. Ook willen we ruimte aanbieden voor ontspanning en talentontwikkeling met artiesten. De zomerscholen vinden plaats in Antwerpen (Merksem, Linkeroever, Borgerhout, Hoboken en Antwerpen-Centrum) en Brussel.

 

Voor meer info of om in te schrijven mail dan naar andersnabij@santegidio.be[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]