Doneer en help kwetsbare kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen

 

Welkom bij de donatiepagina van Sant’Egidio voor de vakanties van de Scholen van Vrede.

Via onderstaande rode knop zal u worden doorgestuurd naar een beveiligde betaalpagina van onze betaalpartner Mollie en kan u een donatie volbrengen.

Ook dit jaar gaan de Scholen van Vrede, een werking van Sant’Egidio, mooie vakanties tegemoet in juli. De Scholen van Vrede verzamelen elke zaterdag kinderen uit kansarme wijken en helpen hen met hun schoolwerk en focussen op vredeseducatie. Samen bouwen ze aan een vreedzame samenleving, ongeacht cultuur, godsdienst of nationaliteit.

Dit jaar gaan de kinderen uit Hoboken, Borgerhout, Merksem en Linkeroever vijf dagen op vakantie naar Nieuwpoort, waar we voor hen allerlei leuke activiteiten en gezonde maaltijden voorzien. We waken erover dat kinderen met verschillende achtergronden en culturen in vrede kunnen samenleven. Het thema van de vakantie is tevens “in vrede willen leven”, we blijven er namelijk van overtuigd dat vrede altijd mogelijk is.

Uw donatie maakt een directe impact. Het stelt ons in staat om kansarme kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen en hen een kans te geven om te leren, te groeien en te genieten. Elke donatie, groot of klein, maakt een verschil. Dank bij voorbaat.

Donatie per overschrijving

Vereniging voor Solidariteit vzw

Lombardenstraat 28
2000 Antwerpen

KBC – IBAN: BE95 4098 5637 5658 – BIC: KREDBEBB
BNP Paribas Fortis – IBAN: BE14 2200 0370 0483 – BIC: GEBABEBB

Vrije mededeling: SVV Vakantie

Ondernemingsnummer: BE 0433 665 224

Elke gift groter of gelijk aan €40 (cumuleerbaar op 1 jaar), zowel per bankoverschrijving als online, geeft recht op een belastingvermindering van 45% van het bedrag van uw gift. U ontvangt automatisch een fiscaal attest in de loop van het eerste trimester van het volgende jaar.