4 mei 2024 – Amici in Merksem met atelier in beeld

amici-in-merksem-met-atelier-in-beeld

Op zaterdag 4 mei 2024, hebben de Amici de deuren van hun kunstatelier in Merksem wijd opengezet. Zij vertelden over wie ze zijn, over hun wekelijkse activiteiten bij ‘de Amici’ en de kunst die ze maken.

De Amici bouwen aan een inclusieve maatschappij waarin mensen met en zonder beperking samen leven en werken. Dat doen zij als ze op bezoek gaan bij eenzame ouderen, als zij werken als barista in de koffiebar Amici Coffee & Books, als keukenhulp in het bakatelier, bij het strijken in het strijkatelier of wanneer ze artistiek werk maken in de verschillende kunstateliers.

Galerie

Agenda

4 mei 2024

Op zaterdag 4 mei 2024, van 11 tot 18u, zetten de Amici de deuren van hun kunstatelier in Merksem wijd open. Zij vinden het fijn om je te vertellen over wie ze zijn, over hun wekelijkse activiteiten bij ‘de Amici’ en de kunst die ze maken. De Amici bouwen aan een inclusieve maatschappij waarin mensen met […]

28 april 2024

Op zondag, 28 april, om 11u, gaat Mgr. Luc Terlinden, aartsbisschop van Mechelen- Brussel, de dankviering voor in de OLV ter Rijkeklarenkerk, Brussel.