Bijeenkomst Humanitaire Corridors

bijeenkomst-humanitaire-corridors-14042024

In de voormiddag van zondag, 14 april, verzamelden op de Antwerpse Linkeroever meer dan 150 mensen die betrokken zijn bij de Humanitaire Corridor. Families uit Syrië en Afghanistan die de jongste tijd in België zijn aangekomen, samen met de comités die instaan voor hun onthaal en integratie. Onder de vluchtelingen, van wie de meesten inmiddels erkend zijn en velen ook aan het werk, was er grote dankbaarheid voor het feit dat ze niet vergeten waren en dat ze in België een toekomst hadden gekregen. Ook Daniela Pompei en Maria Quinto, die in Rome de Humanitaire Corridors hebben uitgewerkt, waren aanwezig. Voor velen was het een blij weerzien.

Zie hieronder enkele foto’s

Galerie

Agenda

4 mei 2024

Op zaterdag 4 mei 2024, van 11 tot 18u, zetten de Amici de deuren van hun kunstatelier in Merksem wijd open. Zij vinden het fijn om je te vertellen over wie ze zijn, over hun wekelijkse activiteiten bij ‘de Amici’ en de kunst die ze maken. De Amici bouwen aan een inclusieve maatschappij waarin mensen met […]

28 april 2024

Op zondag, 28 april, om 11u, gaat Mgr. Luc Terlinden, aartsbisschop van Mechelen- Brussel, de dankviering voor in de OLV ter Rijkeklarenkerk, Brussel.