Boekvoorstelling ‘Alles kan veranderen’

Op woensdag 12 december 2018 werd in het huis van Sant’Egidio het boek ‘Alles kan veranderen’ voorgesteld: het nieuwste boek van Andrea Riccardi, historicus en stichter van de Gemeenschap van Sant’Egidio.

In ‘Alles kan veranderen – kijken met hoop naar de wereld van morgen’ wordt Riccardi geïnterviewd naar aanleiding van de vijftigste verjaardag van Sant’Egidio en reflecteert hij op de solidariteit in tijden van globalisering. Hij spreekt over de waarde van het gebed, de vriendschap met de armen en de inzet voor de vrede en biedt een originele blik op de grote uitdagingen van deze tijd.

Sprekers waren:

Kardinaal Jozef De Kesel
Minister van Staat Mark Eyskens
Vaticaanwatcher Stijn Fens 

U kunt dit boek (24,99 euro) kopen in de koffiebar van Sant’Egidio in de Kammenstraat 49, via info@santegidio.be, via Uitgeverij Halewijn of via Uitgeverij Kok.

Galerie

Agenda

4 mei 2024

Op zaterdag 4 mei 2024, van 11 tot 18u, zetten de Amici de deuren van hun kunstatelier in Merksem wijd open. Zij vinden het fijn om je te vertellen over wie ze zijn, over hun wekelijkse activiteiten bij ‘de Amici’ en de kunst die ze maken. De Amici bouwen aan een inclusieve maatschappij waarin mensen met […]

28 april 2024

Op zondag, 28 april, om 11u, gaat Mgr. Luc Terlinden, aartsbisschop van Mechelen- Brussel, de dankviering voor in de OLV ter Rijkeklarenkerk, Brussel.