Boekvoorstelling ‘Alles kan veranderen’

Op woensdag 12 december 2018 werd in het huis van Sant’Egidio het boek ‘Alles kan veranderen’ voorgesteld: het nieuwste boek van Andrea Riccardi, historicus en stichter van de Gemeenschap van Sant’Egidio.

In ‘Alles kan veranderen – kijken met hoop naar de wereld van morgen’ wordt Riccardi geïnterviewd naar aanleiding van de vijftigste verjaardag van Sant’Egidio en reflecteert hij op de solidariteit in tijden van globalisering. Hij spreekt over de waarde van het gebed, de vriendschap met de armen en de inzet voor de vrede en biedt een originele blik op de grote uitdagingen van deze tijd.

Sprekers waren:

Kardinaal Jozef De Kesel
Minister van Staat Mark Eyskens
Vaticaanwatcher Stijn Fens 

U kunt dit boek (24,99 euro) kopen in de koffiebar van Sant’Egidio in de Kammenstraat 49, via info@santegidio.be, via Uitgeverij Halewijn of via Uitgeverij Kok.

Galerie

Agenda

16 december 2023

Indien u niet kan deelnemen aan één van onze kerstfeesten, maar wil wel een bijdrage leveren door enkele geschenken in te zamelen, kan u deze elke weekdag tussen 9u en 17u afgeven in Sant’Egidio, Kammenstraat 51 (of Lombardenstraat 28) te Antwerpen, t.e.m. vrijdag 15 december 2023. Op 16 december kan u tussen 10u en 16u […]

23 december 2023

Indien u niet kan deelnemen aan één van onze kerstfeesten, maar u wil wel een bijdrage leveren door enkele geschenken in te zamelen, dan kan u deze elke weekdag tussen 9u en 17u afgeven in Sant’Egidio, Kammenstraat 51 (of Lombardenstraat 28) te Antwerpen, t.e.m. vrijdag 22 december 2023. Tevens kan u zich hier inschrijven om […]