Doneer en geef kansarme kinderen een onvergetelijke vakantie!

Vakanties scholen van Vrede

De vakanties van de Scholen van Vrede zijn volop bezig. De vakanties voor kinderen uit de wijken Hoboken, Borgerhout en Merksem zijn reeds afgelopen en waren een groot succes. De kinderen genoten van mooi weer, boeiende spelletjes, leuke daguitstappen en gezellige filmavonden. Ook aan gezonde maaltijden ontbrak het niet en het thema “in vrede willen leven” was doorheen de hele vakantie voelbaar. De kinderen hebben een onvergetelijke tijd gehad aan de kust van Nieuwpoort.

Gisteren (7 juli) is de vakantie voor de kinderen uit de wijk Linkeroever gestart. De sfeer is opnieuw geweldig en de kinderen beleven bijzondere momenten samen. Tot en met 11 juli zetten tal van vrijwillige jongeren en begeleiders zich in om kinderen een geweldige vakantie te bezorgen.

Uw steun is nog steeds zeer welkom. Elke bijdrage, groot of klein, helpt ons om deze kinderen een welverdiende vakantie te bieden en onvergetelijke herinneringen te creëren. U vindt het donatieformulier hier. Bedankt voor uw voortdurende steun en vertrouwen.

Galerie

Agenda

16 juli 2024

Elke zomer zet Simeon en Hanna zijn tuin en deuren open voor vriendschap en ontmoeting. Familie, vrienden en sympathisanten zijn welkom op volgende dinsdagen van 15-17u in het Huis van Sant’Egidio te Kammenstraat 51, 2000 Antwerpen. 16 juli – Zingen met Jan op de accordeon en taart 23 juli – Shajin op de klarinet en […]

21 juli 2024

Op 21 juli vindt de jaarlijkse zomeruitstap “Volkeren van Vrede” plaats, georganiseerd door Sant’Egidio. Dit jaar brengen we een bezoek aan het Atomium in Brussel en iedereen is welkom! We vertrekken om 8u30 met de bus aan Tutti (St. Bartholomeusstraat 9, 2170 Merksem). Voor ‘s middags vragen we om zelf een picknick mee te nemen […]