Herbeleef de internationale bijeenkomst “Durf vrede aan” 2023

Durf Vrede Aan 2023 - Beeld van de slotceremonie

De derde en laatste dag van de internationale bijeenkomst “Durf vrede aan” werd afgesloten met een prachtige slotceremonie aan de Brandenburger Tor in Berlijn.

Herbeleef de afgelopen dagen in beeld en tekst op onze internationale website:  

De internationale bijeenkomst ‘Durf vrede aan’, werd georganiseerd door de Gemeenschap van Sant’Egidio in samenwerking met de Katholieke en Evangelische Kerken in Berlijn, en bijgewoond door de grote wereldreligies, samen met vertegenwoordigers uit de politiek en maatschappij, afkomstig uit meer dan 40 landen over de hele wereld.

Volgend jaar zal de bijeenkomst plaatsvinden in Parijs.

Galerie

Agenda

2 februari 2024

Op zaterdag 2 februari en zondag 3 februari werden er in Antwerpen-Centrum, Merksem, Linkeroever, Hoboken en Borgerhout pannenkoekenfeesten gehouden ter gelegenheid van Lichtmis. Kinderen, jongeren, nieuwe Antwerpenaren en ouderen nemen deel aan deze feesten.

1 januari 2024

Oorlog is de vader van alle armoede. Wie opkomt voor de armen, moet zich ook inzetten voor de vrede. Precies daarom zet Sant’Egidio ook in 2024 traditiegetrouw het nieuwe jaar in met een vredeswandeling. Jong en oud, mensen van verschillende afkomst en religie lopen die dag schouder aan schouder voor vrede in de stad en […]