Europese Jongerenontmoeting Krakau/Auschwitz

“A global friendship to live together in Peace”.

Onder dat motto organiseert de Gemeenschap van Sant’Egidio in de zomervakantie een jongerenontmoeting naar Auschwitz en Krakau in Polen voor Europese jongeren tussen 15 en 25 jaar oud.

Op het programma staan onder meer ontmoetingen met overlevenden van de uitroeiingskampen, een bezoek aan Krakau, Auschwitz en Birkenau en uitwisselingen onder de deelnemende jongeren.

De reis per bus vangt aan op donderdag 18 juli 2019 en eindigt op maandag, 22 juli 2019,

De reis en verblijfskosten bedragen 250 euro per deelnemer.

Alle jongeren in België die interesse hebben, kunnen deelnemen en mee afreizen vanuit Antwerpen. Voor meer info: yfp@santegidio.be

Voor inschrijvingen, klik hier

Galerie

Agenda

2 februari 2024

Op zaterdag 2 februari en zondag 3 februari werden er in Antwerpen-Centrum, Merksem, Linkeroever, Hoboken en Borgerhout pannenkoekenfeesten gehouden ter gelegenheid van Lichtmis. Kinderen, jongeren, nieuwe Antwerpenaren en ouderen nemen deel aan deze feesten.

1 januari 2024

Oorlog is de vader van alle armoede. Wie opkomt voor de armen, moet zich ook inzetten voor de vrede. Precies daarom zet Sant’Egidio ook in 2024 traditiegetrouw het nieuwe jaar in met een vredeswandeling. Jong en oud, mensen van verschillende afkomst en religie lopen die dag schouder aan schouder voor vrede in de stad en […]