Global Friendship in Berlijn

Global Friendship in Berlijn

Van 27 tot 29 augustus organiseert Youth for Peace “Global Friendship” in Berlijn. Jongeren van 15 tot en met 25 jaar uit heel Europa komen drie dagen samen in Berlijn om na te denken over belangrijke thema’s zoals vrede, migratie, solidariteit en ecologie.

Enkele jongeren van Youth For Peace die vorig jaar hebben deelgenomen, delen enthousiast hun ervaringen en gaan dit jaar zeker weer mee. Zo deelt Jolie (16 jaar): “Je ontdekt er de kracht van vriendschap en samen proberen we te bouwen aan een toekomst van vrede”, of volgens An-Katrien (20 jaar): “Je beleeft er drie dagen van inspiratie, vriendschap en actie voor een betere wereld.”

Vanuit België reizen de jongeren van maandag 26 tot vrijdag 30 augustus. Wie graag wil deelnemen aan de jongerenontmoeting in Berlijn kan zich aanmelden via globalfriendship.eu.

Galerie

Agenda

16 juli 2024

Elke zomer zet Simeon en Hanna zijn tuin en deuren open voor vriendschap en ontmoeting. Familie, vrienden en sympathisanten zijn welkom op volgende dinsdagen van 15-17u in het Huis van Sant’Egidio te Kammenstraat 51, 2000 Antwerpen. 16 juli – Zingen met Jan op de accordeon en taart 23 juli – Shajin op de klarinet en […]

21 juli 2024

Op 21 juli vindt de jaarlijkse zomeruitstap “Volkeren van Vrede” plaats, georganiseerd door Sant’Egidio. Dit jaar brengen we een bezoek aan het Atomium in Brussel en iedereen is welkom! We vertrekken om 8u30 met de bus aan Tutti (St. Bartholomeusstraat 9, 2170 Merksem). Voor ‘s middags vragen we om zelf een picknick mee te nemen […]