Heilige Egidius

1 september, start van het nieuwe werkjaar, is de feestdag van de heilige Egidius (640-720). Hartelijke uitnodiging aan alle sympathisanten om die dag fysiek of spiritueel met ons verbonden te zijn.

Opgelet: voortaan vindt het avondgebed van de gemeenschap in de Sint-Carolus Borromeuskerk, Antwerpen, plaats op maandag, woensdag en vrijdag om 19u30 (en niet langer om 20u).

Eucharistie blijft op zondag, 17 u.

In Brussel vindt het gebed plaats in de OLV ter Rijkeklarenkerk op maandag en donderdag om 19u30 (in het Frans). Eucharistie op zondag om 10u.

Galerie

Agenda

2 februari 2024

Op zaterdag 2 februari en zondag 3 februari werden er in Antwerpen-Centrum, Merksem, Linkeroever, Hoboken en Borgerhout pannenkoekenfeesten gehouden ter gelegenheid van Lichtmis. Kinderen, jongeren, nieuwe Antwerpenaren en ouderen nemen deel aan deze feesten.

1 januari 2024

Oorlog is de vader van alle armoede. Wie opkomt voor de armen, moet zich ook inzetten voor de vrede. Precies daarom zet Sant’Egidio ook in 2024 traditiegetrouw het nieuwe jaar in met een vredeswandeling. Jong en oud, mensen van verschillende afkomst en religie lopen die dag schouder aan schouder voor vrede in de stad en […]