Heilige Egidius

1 september, start van het nieuwe werkjaar, is de feestdag van de heilige Egidius (640-720). Hartelijke uitnodiging aan alle sympathisanten om die dag fysiek of spiritueel met ons verbonden te zijn.

Opgelet: voortaan vindt het avondgebed van de gemeenschap in de Sint-Carolus Borromeuskerk, Antwerpen, plaats op maandag, woensdag en vrijdag om 19u30 (en niet langer om 20u).

Eucharistie blijft op zondag, 17 u.

In Brussel vindt het gebed plaats in de OLV ter Rijkeklarenkerk op maandag en donderdag om 19u30 (in het Frans). Eucharistie op zondag om 10u.

Galerie

Agenda

26 augustus 2024

Van 27 tot 29 augustus organiseert Youth for Peace “Global Friendship” in Berlijn. Ben je tussen 15 en 25 jaar? Neem dan deel aan deze internationale ontmoeting in Berlijn voor een onvergetelijke ervaring! Ontmoet jongeren uit meer dan 20 Europese landen en deel je ideeën over vrede, duurzaam leven en solidariteit. Vanuit België reizen de […]

11 juni 2024

Op dinsdag 11 juni 2024 vindt het evenement ‘VOICES OF HOPE’ plaats, dit is een evenement gewijd aan Wereldvluchtelingendag (20 juni), waarbij positieve migratieverhalen en succesvolle programma’s in het werken met migranten en vluchtelingen onder de aandacht worden gebracht. ‘VOICES OF HOPE’ wil inspireren, onderwijzen en begrip brengen door middel van persoonlijke verhalen en inzichten […]