Internationale jongeren ontmoeting ROME

“A global friendship for a world in Peace”! Onder dit motto organiseert Youth for Peace, de jongerenbeweging van Sant’Egidio, een Europese jongerenbijeenkomst, in het teken van de vrede en de solidariteit.
Dit jaar vindt de bijeenkomst plaats in Rome, van 12 tot 16 juli 2018. Ook uit België zal een grote groep jongeren deelnemen. Geïnteresseerde jongeren en jongvolwassenen van 15 tot 25 jaar kunnen nog steeds inschrijven. Doen! Geen mooiere manier om de zomer door te brengen!
De totale prijs is amper 250 euro! Inschrijvingen kan hier (link: www.giovaniperlapace.it/globalfriendship/). Inschrijven kan tot 18 juni 2018.
Voor meer info: YFP@santegidio.be
Flyer

Galerie

Agenda

4 mei 2024

Op zaterdag 4 mei 2024, van 11 tot 18u, zetten de Amici de deuren van hun kunstatelier in Merksem wijd open. Zij vinden het fijn om je te vertellen over wie ze zijn, over hun wekelijkse activiteiten bij ‘de Amici’ en de kunst die ze maken. De Amici bouwen aan een inclusieve maatschappij waarin mensen met […]

28 april 2024

Op zondag, 28 april, om 11u, gaat Mgr. Luc Terlinden, aartsbisschop van Mechelen- Brussel, de dankviering voor in de OLV ter Rijkeklarenkerk, Brussel.