Inzameling stevige schoenen en winterkleding

De temperatuur ‘s nachts schommelt rond het vriespunt. Regen, sneeuw en koude wisselen elkaar af. Nog steeds verblijven mensen op straat of zoeken ergens onderdak. Voor wie buiten slaapt wil Sant’Egidio in deze periode een extra inspanning doen. Tot 8 februari 2021 zamelen we deze specifieke zaken in: stevige wandelschoenen, warme slaapzakken en regenbestendige en/of winddichte winterjassen.

Als u deze dingen kunt missen en ze zijn nog van goede kwaliteit, kunt u ze afgeven in Laudato Si’, de tweedehandswinkel van Sant’Egidio op Antwerpen-Linkeroever (Ernest Claesstraat 5, 2050 Antwerpen) tijdens de openingsuren van woensdag tot en met zaterdag van 13u tot 17u. Van harte dank alvast!

Galerie

Agenda

2 februari 2024

Op zaterdag 2 februari en zondag 3 februari werden er in Antwerpen-Centrum, Merksem, Linkeroever, Hoboken en Borgerhout pannenkoekenfeesten gehouden ter gelegenheid van Lichtmis. Kinderen, jongeren, nieuwe Antwerpenaren en ouderen nemen deel aan deze feesten.

1 januari 2024

Oorlog is de vader van alle armoede. Wie opkomt voor de armen, moet zich ook inzetten voor de vrede. Precies daarom zet Sant’Egidio ook in 2024 traditiegetrouw het nieuwe jaar in met een vredeswandeling. Jong en oud, mensen van verschillende afkomst en religie lopen die dag schouder aan schouder voor vrede in de stad en […]