Kerstmis met Oekraïense vluchtelingen in het nooddorp op Linkeroever

Datum: 24 december 2022

Tijd: 12:00u

Van harte welkom om op 24 december 2022 mee geschenken en goede wensen voor vrede uit te delen in het nooddorp voor Oekraïense vluchtelingen op Linkeroever. Eind april werd dit nooddorp geopend om er de eerste oorlogsvluchtelingen uit Oekraïne op te vangen. Intussen telt het bijna 800 inwoners. We zoeken nog mensen om mee te helpen aan dit feest. U houdt zich daarvoor best vrij van 12u tot 15u.

 

De ervaring van de vorige jaren leert ons dat een gezamenlijke voorbereidende vergadering noodzakelijk is om er voor iedereen een mooi en gezellig feest van te maken. We verwachten u daarom op donderdag 15 december om 19u30 in het huis van Sant’Egidio aan de Kammenstraat 51, 2000 Antwerpen.

 

Voor verdere inlichtingen over dit feest, over de taak die daar van u wordt verwacht mag u contact opnemen met Annemarie Pieters op het mailadres Annemarie.pieters@santegidio.be

 

We geven nog graag mee dat in de Sint-Carolus Borromeuskerk op het Hendrik Conscienceplein in Antwerpen op zaterdag 24 december 2022 om 17u een kerstwake met Sant’Egidio doorgaat, alsook op zondag 25 december 2022 een kerstviering, eveneens om 17u.

Oekraiens nooddorp, Antwerpen, België