Kerstfeest in de wijk Antwerpen-Borgerhout

Datum: 25 december 2018 om 13:00u

Kerstdiner in de wijk Antwerpen-Borgerhout

 

Op dinsdag 25 december 2018 bent u van harte welkom op het kerstfeest in de wijk Antwerpen-Borgerhout in de Sint-Willibrorduskerk. In deze wijk is Sant’Egidio doorheen het jaar actief met de “School van Vrede” en “Leve de Ouderen”. Op het kerstfeest zitten eenzame ouderen en gezinnen samen aan de feesttafel aan.

 

Om mee te helpen op dit feest houdt u zich best vrij tussen 11u30 en 16u30. Voor wie wil voorbereiden, is de afspraak om 8u30.

 

De ervaring van de vorige jaren leert ons dat uw aanwezigheid op de voorbereidende vergadering op donderdag 13 december 2018 om 19u30 noodzakelijk is om er een onvergetelijk kerstfeest van te maken. Alle praktische inlichtingen over dit feest en over de taak die daar van u wordt verwacht, komen in de voorbereidende vergadering aan bod. We verwachten u in de Kerkstraat 159, 2060 Antwerpen.

 

Inschrijven

Inschrijven

Vul het onderstaande formulier in als je wenst deel te nemen. Je bent niet automatisch ingeschreven, maar de verantwoordelijke van het feest zal je verder contacteren. Indien je met vrienden of met familie zou komen, kan je aangeven met welke personen je wilt samenwerken in het veld "Graag samen met". Gelieve per persoon die zou willen deelnemen een formulier in te vullen.

Gelieve slechts voor 1 kerstfeest aan te melden.