Antwerpen-Linkeroever – Helpen geschenken inpakken

Datum: 23 december 2023

Tijd: 10:00u

Indien u niet kan deelnemen aan één van onze kerstfeesten, maar u wil wel een bijdrage leveren door enkele geschenken in te zamelen, dan kan u deze elke weekdag tussen 9u en 17u afgeven in Sant’Egidio, Kammenstraat 51 (of Lombardenstraat 28) te Antwerpen, t.e.m. vrijdag 22 december 2023.

Tevens kan u zich hier inschrijven om op zaterdag 23 december 2023 vanaf 10u mee te helpen geschenken in te pakken bij Sant’Egidio Linkeroever in de Sint-Lucaskerk (Ernest Claesstraat 5, 2050 Antwerpen).

Veronique Wetzels
Veroniquewetzels@hotmail.com

Inschrijven kerstfeest

    Vul het onderstaande formulier in als je wenst deel te nemen als vrijwilliger. Nadien zal u nog een mail ontvangen met bijkomende informatie aangaande het kerstfeest.

    Gelieve je slechts aan te melden voor één kerstfeest. Let op! Het is ook niet mogelijk om met hetzelfde e-mailadres meerdere personen in te schrijven.

    Indien je met vrienden of met familie zou komen, kan je aangeven met welke personen je wilt samenwerken in het veld "Graag samen met". Gelieve per persoon die zou willen deelnemen een formulier in te vullen.