Kamiano viert dertigste verjaardag

Kamiano viert dertigste verjaardag

Op 8 juni vierde Kamiano – de dak- en thuislozenwerking van Sant’Egidio in Antwerpen – zijn dertigste verjaardag. Het was een feestelijke namiddag met de Vrienden van de Straat, die samengekomen zijn om deze mijlpaal te vieren. Met een barbecue en live muziek werd het een mooie verjaardag, gevuld met warme ontmoetingen, vreugde en verbondenheid.

Tijdens de dertigste verjaardag hadden we ook de eer om Mgr. Vincenzo Paglia te mogen ontvangen in het Huis van Sant’Egidio. Aartsbisschop Vincenzo Paglia is voorzitter van de Pauselijke Academie voor het Leven en grootkanselier van het Pauselijk Instituut Johannes Paulus II. Hij is spiritueel raadgever van de Gemeenschap van Sant’Egidio. 

Ter ere van deze verjaardag werd er op 8 juni ook de Podcast (Over)leven gelanceerd, gemaakt door Anke Verschueren in samenwerking met Ken Pichal. In aflevering 1 van (Over)leven ontmoet Anke een aantal mensen die in een zware periode van hun leven op verschillende manieren steun vonden bij Kamiano. De eerste aflevering is vanaf heden beschikbaar op Spotify De komende vier weken zal er elke donderdag een nieuwe aflevering verschijnen.

Galerie

Agenda

8 juni 2024

Samen met de dertigste verjaardag van Kamiano – de dak- en thuislozenwerking van Sant’Egidio in Antwerpen – viert AtelierKamiano zijn vijfde verjaardag.  Dat gebeurt met een tentoonstelling en presentatie van een boek, dat ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis wordt uitgebracht. Tijdens de tentoonstelling ‘DE (T)HUISKAMER’ kan u de werken bewonderen die de afgelopen vijf […]

11 juni 2024

Op dinsdag 11 juni 2024 vindt het evenement ‘VOICES OF HOPE’ plaats, dit is een evenement gewijd aan Wereldvluchtelingendag (20 juni), waarbij positieve migratieverhalen en succesvolle programma’s in het werken met migranten en vluchtelingen onder de aandacht worden gebracht. ‘VOICES OF HOPE’ wil inspireren, onderwijzen en begrip brengen door middel van persoonlijke verhalen en inzichten […]