Tweede aflevering beschikbaar van podcast (Over)leven

Podcast (Over)leven ter ere van 30 jaar Kamiano

(Over)leven is een vijfdelige podcastreeks ter ere van 30 jaar Kamiano, gemaakt door Anke Verschueren in samenwerking met Ken Pichal. Op zaterdag 8 juni verscheen reeds de eerste aflevering, vanaf heden is ook de tweede aflevering beschikbaar op Spotify.

In de tweede aflevering van (Over)leven gaat Anke op bezoek in AtelierKamiano, waar ateliergangers naarstig aan de slag zijn om hun dromen en demonen artistiek tot leven te wekken en tot kunst te verheffen. Kim maakt een abstract werk met lijnen en kleuren terwijl ze vertelt over het leven op de Groenplaats. Robert knutselt elke week twee postkaartjes die hij naar vrienden overal ter wereld opstuurt. Hij is dakloos, dus hij krijgt er nooit eentje terug.

De ateliergangers en begeleiders van AtelierKamiano organiseren ter gelegenheid van hun vijfjarig bestaan de tentoonstelling ‘DE (T)HUISKAMER’. Tijdens de tentoonstelling kan u de werken bewonderen die de afgelopen vijf jaar zijn gemaakt door de Vrienden van de Straat. De tentoonstelling loopt nog van vandaag (13 juni) tot en met zaterdag 15 juni en woensdag 19 juni tot en met zaterdag 22 juni, telkens van 12u tot 17u in het Huis van Sant’Egidio, Kammenstraat 51, 2000 Antwerpen.

Galerie

Agenda

16 juli 2024

Elke zomer zet Simeon en Hanna zijn tuin en deuren open voor vriendschap en ontmoeting. Familie, vrienden en sympathisanten zijn welkom op volgende dinsdagen van 15-17u in het Huis van Sant’Egidio te Kammenstraat 51, 2000 Antwerpen. 16 juli – Zingen met Jan op de accordeon en taart 23 juli – Shajin op de klarinet en […]

21 juli 2024

Op 21 juli vindt de jaarlijkse zomeruitstap “Volkeren van Vrede” plaats, georganiseerd door Sant’Egidio. Dit jaar brengen we een bezoek aan het Atomium in Brussel en iedereen is welkom! We vertrekken om 8u30 met de bus aan Tutti (St. Bartholomeusstraat 9, 2170 Merksem). Voor ‘s middags vragen we om zelf een picknick mee te nemen […]