TUTTI OPENT VOOR STUDENTEN

Tijdens deze lockdown hebben studenten het het niet gemakkelijk een rustige plek te vinden met de nodige ruimte, zeker niet als er kleinere broertjes of zusjes in huis zijn.
Om deze studenten te ondersteunen zet ” Tutti ” uitzonderlijk zijn deuren open tijdens de komende krokusvakantie.

” Tutti ” is het nieuwe sociaal-cultureel ontmoetingscentrum van Sant’Egidio in Merksem ( Sint-Bartholomeusstraat 9A ). De grote zaal biedt voldoende rust, ruimte, ventilatie, licht en WIFI netwerk om ongestoord te kunnen studeren.

Wie interesse heeft kan van maandag 15 februari tot en met vrijdag 19 februari tussen 9-17u in ” Tutti ” komen studeren.

Wie interesse heeft, kan reserveren per blok voormiddag/namiddag bij: marielle.debolle@santegidio.be.

Galerie

Agenda

2 februari 2024

Op zaterdag 2 februari en zondag 3 februari werden er in Antwerpen-Centrum, Merksem, Linkeroever, Hoboken en Borgerhout pannenkoekenfeesten gehouden ter gelegenheid van Lichtmis. Kinderen, jongeren, nieuwe Antwerpenaren en ouderen nemen deel aan deze feesten.

1 januari 2024

Oorlog is de vader van alle armoede. Wie opkomt voor de armen, moet zich ook inzetten voor de vrede. Precies daarom zet Sant’Egidio ook in 2024 traditiegetrouw het nieuwe jaar in met een vredeswandeling. Jong en oud, mensen van verschillende afkomst en religie lopen die dag schouder aan schouder voor vrede in de stad en […]