TUTTI OPENT VOOR STUDENTEN

Tijdens deze lockdown hebben studenten het het niet gemakkelijk een rustige plek te vinden met de nodige ruimte, zeker niet als er kleinere broertjes of zusjes in huis zijn.
Om deze studenten te ondersteunen zet ” Tutti ” uitzonderlijk zijn deuren open tijdens de komende krokusvakantie.

” Tutti ” is het nieuwe sociaal-cultureel ontmoetingscentrum van Sant’Egidio in Merksem ( Sint-Bartholomeusstraat 9A ). De grote zaal biedt voldoende rust, ruimte, ventilatie, licht en WIFI netwerk om ongestoord te kunnen studeren.

Wie interesse heeft kan van maandag 15 februari tot en met vrijdag 19 februari tussen 9-17u in ” Tutti ” komen studeren.

Wie interesse heeft, kan reserveren per blok voormiddag/namiddag bij: marielle.debolle@santegidio.be.

Galerie

Agenda

16 september 2023

Op zaterdag 16 september vieren wij het 5 jarig bestaan van ons Sociaal Ecologisch project Laudato Si’ ook bekend als Kringwinkel Linkeroever en tweedehandswinkel. We vieren dit samen met de jaarlijkse nazomermarkt op het plein naast de bibliotheek. Naast activiteiten in de winkel vanaf 10.00 uur zijn er 2 optredens gepland: HerMess om 14.15u en […]

10 september 2023

De jaarlijkse interreligieuze vredesbijeenkomst van Sant’Egidio vindt dit jaar plaats in de Duitse hoofdstad Berlijn, van 10 tot 12 september 2023. Het programma wordt later bekend gemaakt. Geïnteresseerden kunnen zich wel al aanmelden bij info@santegidio.be Voor meer informatie over deze jaarlijkse bijeenkomst kan u terecht op onze pagina over Vrede of neem een kijkje op de […]