TUTTI OPENT VOOR STUDENTEN

Tijdens deze lockdown hebben studenten het het niet gemakkelijk een rustige plek te vinden met de nodige ruimte, zeker niet als er kleinere broertjes of zusjes in huis zijn.
Om deze studenten te ondersteunen zet ” Tutti ” uitzonderlijk zijn deuren open tijdens de komende krokusvakantie.

” Tutti ” is het nieuwe sociaal-cultureel ontmoetingscentrum van Sant’Egidio in Merksem ( Sint-Bartholomeusstraat 9A ). De grote zaal biedt voldoende rust, ruimte, ventilatie, licht en WIFI netwerk om ongestoord te kunnen studeren.

Wie interesse heeft kan van maandag 15 februari tot en met vrijdag 19 februari tussen 9-17u in ” Tutti ” komen studeren.

Wie interesse heeft, kan reserveren per blok voormiddag/namiddag bij: marielle.debolle@santegidio.be.

Galerie

Agenda

16 juli 2024

Elke zomer zet Simeon en Hanna zijn tuin en deuren open voor vriendschap en ontmoeting. Familie, vrienden en sympathisanten zijn welkom op volgende dinsdagen van 15-17u in het Huis van Sant’Egidio te Kammenstraat 51, 2000 Antwerpen. 16 juli – Zingen met Jan op de accordeon en taart 23 juli – Shajin op de klarinet en […]

21 juli 2024

Op 21 juli vindt de jaarlijkse zomeruitstap “Volkeren van Vrede” plaats, georganiseerd door Sant’Egidio. Dit jaar brengen we een bezoek aan het Atomium in Brussel en iedereen is welkom! We vertrekken om 8u30 met de bus aan Tutti (St. Bartholomeusstraat 9, 2170 Merksem). Voor ‘s middags vragen we om zelf een picknick mee te nemen […]