Vaccinatie daklozen

Gisteren vond er een vaccinatieronde plaats in Kamiano in Antwerpen. 120 dak- en thuislozen kregen er het vaccin van Johnson&Johnson aangeboden.

Sociale organisaties werkten samen met Vaccovid en de Antwerpse eerstelijnszones een gedecentreerd vaccinatieplan uit voor dak- en thuislozen, zodat niemand uit de boot valt. (Voor meer info over partners en data, klik hier).

Met uitermate veel zorg en professionaliteit ontving Kamiano gisteren de belangstellenden. De mensen waren erg blij met de mogelijkheid om een vaccin te krijgen en met het geduld en de sympathie waarmee alle bezorgdheden en vragen omtrent een vaccinatie beantwoord werden. Het gezelschap van de vrijwilligers die iedereen een drankje en versnapering aanboden tijdens de wachtperiode na de inenting en de uitleg die gegeven werd in verschillende talen over eventuele bijwerkingen en wat dan te doen, werd erg geapprecieerd. Het was een mooie en geslaagde dag.

Galerie

Agenda

16 december 2023

Indien u niet kan deelnemen aan één van onze kerstfeesten, maar wil wel een bijdrage leveren door enkele geschenken in te zamelen, kan u deze elke weekdag tussen 9u en 17u afgeven in Sant’Egidio, Kammenstraat 51 (of Lombardenstraat 28) te Antwerpen, t.e.m. vrijdag 15 december 2023. Op 16 december kan u tussen 10u en 16u […]

23 december 2023

Indien u niet kan deelnemen aan één van onze kerstfeesten, maar u wil wel een bijdrage leveren door enkele geschenken in te zamelen, dan kan u deze elke weekdag tussen 9u en 17u afgeven in Sant’Egidio, Kammenstraat 51 (of Lombardenstraat 28) te Antwerpen, t.e.m. vrijdag 22 december 2023. Tevens kan u zich hier inschrijven om […]