Verjaardag Kamiano en van zijn atelier

30 jaar Kamiano en 5 jaar AtelierKamiano

Samen met de dertigste verjaardag van Kamiano – de dak- en thuislozenwerking van Sant’Egidio in Antwerpen – viert AtelierKamiano zijn vijfde verjaardag.

Dat gebeurt met een tentoonstelling en presentatie van een boek, dat ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis wordt uitgebracht. Tijdens de tentoonstelling ‘DE (T)HUISKAMER’ kan u de werken bewonderen die de afgelopen vijf jaar zijn gemaakt door de Vrienden van de Straat.

U bent van harte welkom om de tentoonstelling te bekijken op: zaterdag 8.06 van 12u tot 17u, woensdag 12.06 tot en met zaterdag 15.06 van 12u tot 17u en woensdag 19.06 tot en met zaterdag 22.06 van 12u tot 17u in het Huis van Sant’Egidio, Kammenstraat 51, 2000 Antwerpen. Voor de dertigste verjaardag van de hele Kamiano-werking komt er ook een vijfdelige podcast uit, waarover later meer. 

Galerie

Agenda

8 juni 2024

Samen met de dertigste verjaardag van Kamiano – de dak- en thuislozenwerking van Sant’Egidio in Antwerpen – viert AtelierKamiano zijn vijfde verjaardag.  Dat gebeurt met een tentoonstelling en presentatie van een boek, dat ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis wordt uitgebracht. Tijdens de tentoonstelling ‘DE (T)HUISKAMER’ kan u de werken bewonderen die de afgelopen vijf […]

11 juni 2024

Op dinsdag 11 juni 2024 vindt het evenement ‘VOICES OF HOPE’ plaats, dit is een evenement gewijd aan Wereldvluchtelingendag (20 juni), waarbij positieve migratieverhalen en succesvolle programma’s in het werken met migranten en vluchtelingen onder de aandacht worden gebracht. ‘VOICES OF HOPE’ wil inspireren, onderwijzen en begrip brengen door middel van persoonlijke verhalen en inzichten […]