Artikel De Standaard: Vrijwilligers helpen ouderen zelfstandig te blijven

Levedeouderen!

12 april 2024 – In Merksem en Hoboken krijgen tachtigplussers geregeld telefoon van het team van Leve de Ouderen! Hoe gaat het met ze? Hebben ze iets nodig? “We hopen onnodige opnames in ziekenhuizen of woonzorgcentra te voorkomen en mensen op hoge leeftijd een rijker, gevulder leven te geven.”

Lees het volledige artikel in De Standaard.

Lees ook het opiniestuk van Hilde Kieboom in De Standaard van 9 april jl. naar aanleiding van de uitspraken van CM-baas Luc Van Gorp. In een interview met Het Nieuwsblad suggereerde hij maandag euthanasie voor ouderen als oplossing voor de oplopende kosten van de vergrijzing. Bovendien bestond hij het ouderen te vergelijken met “vlees dat begint te stinken”

Galerie

Agenda

28 april 2024

Op zondag, 28 april, om 11u, gaat Mgr. Luc Terlinden, aartsbisschop van Mechelen- Brussel, de dankviering voor in de OLV ter Rijkeklarenkerk, Brussel.

14 april 2024

Op zondag, 14 april 2024 om 14u30 gaan kardinaal Jean-Claude Hollerich, aartsbisschop van Luxemburg en Mgr Johan Bonny, bisschop van Antwerpen, een feestelijke dankviering voor in de OLV-kathedraal van Antwerpen