Artikel De Standaard: Vrijwilligers helpen ouderen zelfstandig te blijven

Levedeouderen!

12 april 2024 – In Merksem en Hoboken krijgen tachtigplussers geregeld telefoon van het team van Leve de Ouderen! Hoe gaat het met ze? Hebben ze iets nodig? “We hopen onnodige opnames in ziekenhuizen of woonzorgcentra te voorkomen en mensen op hoge leeftijd een rijker, gevulder leven te geven.”

Lees het volledige artikel in De Standaard.

Lees ook het opiniestuk van Hilde Kieboom in De Standaard van 9 april jl. naar aanleiding van de uitspraken van CM-baas Luc Van Gorp. In een interview met Het Nieuwsblad suggereerde hij maandag euthanasie voor ouderen als oplossing voor de oplopende kosten van de vergrijzing. Bovendien bestond hij het ouderen te vergelijken met “vlees dat begint te stinken”

Galerie

Agenda

4 mei 2024

Op zaterdag 4 mei 2024, van 11 tot 18u, zetten de Amici de deuren van hun kunstatelier in Merksem wijd open. Zij vinden het fijn om je te vertellen over wie ze zijn, over hun wekelijkse activiteiten bij ‘de Amici’ en de kunst die ze maken. De Amici bouwen aan een inclusieve maatschappij waarin mensen met […]

28 april 2024

Op zondag, 28 april, om 11u, gaat Mgr. Luc Terlinden, aartsbisschop van Mechelen- Brussel, de dankviering voor in de OLV ter Rijkeklarenkerk, Brussel.