Verjaardagen Amici en Kamiano

Sant'Egidio Duif

Op vrijdag 17 juni 2022 vieren de ‘Amici’, de beweging van mensen met een beperking, een dubbele verjaardag: hun tienjarig bestaan in ons land en vijf jaar koffiebar ‘Amici, Coffee & Books’ in de Kammenstraat, Antwerpen. Om 18u zijn geïnteresseerden welkom in de Kammenstraat op hun feestelijke receptie.

Op zaterdag 18 juni 2022 viert daklozenrestaurant Kamiano zijn verjaardag met de traditionele barbecue met de vrienden van de straat. Tegelijkertijd wordt de eerste tentoonstelling van zijn kunstatelier geopend. Geïnteresseerden zijn welkom tussen 12 en 17u in Kammenstraat 51, Antwerpen.

Gallerij

Agenda

8 juni 2023

We hebben het genoegen u uit te nodigen voor een bijeenkomst getiteld “The War in Ukraine: A Call for Peace”, gepromoot door de katholieke beweging Gemeenschap en Bevrijding. Aan het rondetafelgesprek zullen vooraanstaande academici deelnemen. Sprekers: Prof. Jan De Volder, Prof. Koen Schoors, Prof. Laura Rizzerio Voor meer informatie en inschrijving: kerknet.be

24 augustus 2023

Van 25 tot 27 augustus 2023 blaast Youth for Peace, de jongerenbeweging van Sant’Egidio, verzamelen voor een Jongerenweekend in het Italiaanse Padua-Venetië. Geïnteresseerde jongeren tussen 15 en 25 jaar kunnen zich hier inschrijven.