Het Land van de Regenboog is een wereldwijde beweging van kinderen die dromen van een betere wereld. En daar willen ze vandaag al aan beginnen bouwen. Deze kinderen streven naar een menselijker wereld, met meer solidariteit met de zwakkeren, meer zorg voor elkaar en de natuur. Een wereld waarin iedereen de andere én de omgeving respecteert. Ze bezoeken ouderen, openen hun blik op de wereld en leren over grote figuren als Jezus, pater Damiaan, Franciscus, Johannes-Paulus II en Gandhi.

Afspraak: Elke eerste en derde zondag van de maand om 15u bij Sant’Egidio, Lombardenstraat 28, 2000 Antwerpen.

Aansluitend kunnen de kinderen deelnemen aan de eucharistieviering van Sant’Egidio in de Sint-Carolus Borromeuskerk om 17u. Tijdens deze viering is er een parallelle kinderliturgie. Bij de intrede van het Woord, kussen ze een voor een de Bijbel en gaan dan naar de zijkapel, waar ze de lezingen horen en  een homilie op hun maat. Nadien krijgt elk kind de kans voor een persoonlijke voorbede. Bij het binnenbrengen van de gaven sluiten de kinderen terug aan bij de viering in de kerk. Ook de ouders zijn hartelijk uitgenodigd om deze viering bij te wonen.

Ook jij bent van harte welkom om mee te werken! Ben je tussen de 5 en de 12 jaar? Wacht niet tot je groot bent om het verschil te maken en sluit dus aan bij het Land van de Regenboog.