Dinsdag van 13u tot 17u en van woensdag tot zaterdag van 10u30 tot 17u bent u van harte welkom in de succesvolle tweedehandswinkel van Sant’Egidio, Laudato Si’ (Ernest Claesstraat 5, Linkeroever). Klik hier voor onze nieuwe flyer!

Laudato Si‘ is een innovatief socio-ecologisch initiatief dat streeft naar integratie en activering van kwetsbare mensen die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt. Bovendien focust Laudato Si‘ op duurzaamheid, via hergebruik en recyclage, en op gemeenschapsopbouw in de wijk.

Concreet worden in Laudato Si‘ tweedehandskleding en gebruikte spullen ingezameld, in samenwerking met kringwinkel Antwerpen gesorteerd en nadien opnieuw te koop aangeboden. Daarnaast is er ook een naai- en herstelatelier waar men aan lage prijzen kleren kan laten aanpassen (klik hier voor prijslijst). Er is ook een gezellige coffeecorner waar buurtbewoners van verschillende achtergronden elkaar kunnen ontmoeten.

Laudato Si‘, oud-Italiaans voor ‘Geprezen zijt gij’, is een verwijzing naar het Zonnelied van de Heilige Franciscus en naar de gelijknamige ecologische encycliek van Paus Franciscus (2015).

U kan onze organisatie steunen, zowel door een gift te doen als door u aan te melden als vrijwilliger.

Voor meer informatie contacteer ons via 03/235.57.44 of laudatosi@santegidio.be

Met de steun van