Kerstfeest in de wijk Antwerpen-Merksem

Datum: 25 december 2018 om 12:45u

Op dinsdag 25 december 2018 vindt een kerstdiner plaats in de Sint-Bartholomeuskerk in Merksem.

 

Kinderen van de “School van Vrede”, ouderen, mensen met een beperking, families en nieuwkomers vieren als één familie Kerstmis.

 

Om mee te helpen op dit feest houdt u zich best vrij van 11u tot 16u. Voor wie mee kan voorbereiden, is de afspraak om 9u.

 

De ervaring van de vorige jaren leert ons dat uw aanwezigheid op de voorbereidende vergadering op dinsdag 18 december om 19u noodzakelijk is om er een vlekkeloos en onvergetelijk kerstfeest van te maken. Alle praktische inlichtingen over dit feest en over de taak die daar van u wordt verwacht, komen in de voorbereidende vergadering aan bod. We verwachten u in de Sint-Bartholomeuskerk in Merksem.

 

Graag nodigen wij jullie ook uit voor het benefietconcert “ Een andere Kerst “. Deze gaat door op zaterdag 8 december om 20u in de St.Bartholomeuskerk in Merksem. Dit benefietconcert met het koor “ Onze Rijkdom “ steunt de kerstfeesten met kansarmen van Sant’Egidio. Jullie steun en aanwezigheid is meer dan welkom. Bovendien belooft het een mooie, muzikale avond te worden. Voor tickets klik hier.

 

Voor verdere inlichtingen over dit feest mag u contact opnemen met Marielle De Bolle op het mailadres marielle.debolle@hotmail.com

 

Inschrijven

Inschrijven

Vul het onderstaande formulier in als je wenst deel te nemen. Je bent niet automatisch ingeschreven, maar de verantwoordelijke van het feest zal je verder contacteren. Indien je met vrienden of met familie zou komen, kan je aangeven met welke personen je wilt samenwerken in het veld "Graag samen met". Gelieve per persoon die zou willen deelnemen een formulier in te vullen.

Gelieve slechts voor 1 kerstfeest aan te melden.